Innledning

Tjongsfjord gjestegård er nå endelig åpnet igjen med nye eiere og drivere... sommeren 2013.

Og Rødøy kommunestyre har 20. juni 2013 gitt stedet de nødvendige bevillinger og skjenkerettigheter...

Lagt ut for salg

Foto lagt på nettet i anledning salg av stedet.

Gjestegården er lagt ut for salg oktober 2015...

Beskrivelse

En innholdsrik og flott gjestegård som har blitt betydelig renovert og oppgradert i 2000 og i 2013/2014/2015. Gode utleieforhold, næringsliv, turisme og andre reisende har de siste årene gitt gode leieinntekter. I tillegg er det et godt potensiale i pub og restaurantdrift.

Beliggenhet
Eiendommen ligger fint til med svært godt sol- og lysforhold. Vakker utsikt med sentral og bra beliggenhet i Kila. Adkomst til Gjestegården er 4 km fra RV 17 og ligger mellom fergestedene Ågskardet i Meløy kommune og Jektvik i Rødøy kommune. Kila i Tjongsfjorden er kommunens største tettstedsområde. En høytliggende eiendom like ved skole, barnehage, lege og tannlegekontor samt alders og sykehjem med omsorgsboliger.

Standard/tekniske opplysninger
Bygningen er opprinnelig fra 1969. I 2000 ble det gjort en stor renovering innvendig. Kjøkken ble oppgradert med fliser på gulv og vegger, nytt kjøkkenutstyr ble satt inn. Pub med fin bar og restaurant fikk et solid løft. Oppussing av TV stue, frokostrom og nye fine fellesbad ble gjort.
I 2013 - 2015 ble det gjort et betydelig renovasjons-arbeid utvendig. Skifte av bordkledning, satt inn en rekke nye vinduer og dører, maling av hele bygget, dreneringsarbeid, oppgradering av 5 rom til rom med bad, renovering av toalett i kjeller og i 2. etg, samt dusjer i 2. etg +++
Oppvarming: varmepumper luft/luft og panelovner

Lokalene/innhold
Kjeller: Kjøl/frys, lager, tørkerom og vaskerom, relax- og badstue, toalett, flere lagerrom etc
1. Etasje: Kjøkken, spisesal, pub/bar, møterom, resepsjon, TV stue, frokostsal, 11 utleierom u/bad, dusj/toalett, 5 utleierom m/bad
2. Etasje: Personalrom, utleierom, dusj/toalett, arkiv, kontor m.m
Uinnredet loft

Areal
1120 m²

Adresse
Kila
8186 Tjongsfjorden

Terje Abelsen
Mobil
416 60 939

Kommunenr
1836
Gårdsnr
61
Bruksnr
124  

2013